Skriv ut
Kategori: Artiklar

2-Innovate

Kom du fram till att det behövs en del förändringar för att du ska komma dit du vill? Det är dags nu! Ut ur boxen och betrakta din verksamhet utifrån. Dra igång ditt laterala tänkande. Spännande övningar för olika grupper i företaget. Börja brett och högt upp i "tratten" för att därefter vaska fram möjliga alternativ till ändrad inriktning.

När du nu gått igenom din verksamhet kommer du kanske fram till att det är dags att ändra inriktning på din verksamhet för att få den lönsamhet du behöver.

Idéer varifrån kommer de och vart leder de?

Alla går vi omkring och funderar på det arbete vi utför Mest funderar vi på det som ligger oss väldigt nära. Beroende på var i organisationen vi arbetar har vi olika långt perspektiv. En del ser på omvärlden i mikroperspektiv och koncentrerar tänkta förändringar i det dagliga arbetet. Andra ser på omvärlden via sin kikare och sätter sin fokus på det som kommer att ske om ett eller två år, samtidigt som det finns de som ser ännu längre in i framtiden.
Tänk efter hur det påverkar andra i din organisation om dina idéer genomförs
Skaffa dig ett bollplank att vädra dina idéer med.

Värdekurvor

 
 

 

 

Som du ser finns här AS-IS och TO-BE med. Två dimensioner av din värld, nuvarande och den "nya" Skillnaden dem emellan motsvarar det steg, det kliv, det hopp du måste förbereda dig på för att komma till "den nya världen".

 

 

hostgator coupon or play poker on party poker
Copyright 2011 2-Innovate - Area System. - lär dig navigera rätt bland marknader & affärsmodeller!
Joomla Templates by Wordpress themes free